Sustainability Policy
Sustainability Policy

Πολιτική Βιωσιμότητας

  • Αρχική
  • Βιωσιμότητα
  • Πολιτική Βιωσιμότητας

Η αποστολή της εταιρείας μας


Στην Mazi Travel, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που όχι μόνο εμπλουτίζουν τη ζωή των πελατών μας, αλλά και συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του πλανήτη και στην ευημερία των ανθρώπων που συναντάμε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ευθύνη μας απέναντι στη βιωσιμότητα, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας στις τοπικές κοινότητες και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα υποκινούμε την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη τόσο εσωτερικά όσο και για τις κοινότητες και τα ενδιαφερόμενα μέρη που επηρεάζονται από τις δραστηριότητές μας.

 

Το όραμα της εταιρείας μας

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου τα βιώσιμα ταξίδια θα αποτελούν τον κανόνα, όπου οι ταξιδιώτες όχι μόνο θα έχουν επίγνωση του αντίκτυπού τους στο περιβάλλον και στις κοινότητες που επισκέπτονται, αλλά θα αναζητούν ενεργά εμπειρίες που προωθούν τη διατήρηση, την πολιτιστική ανταλλαγή και τη θετική κοινωνική αλλαγή. Μέσω της δέσμευσής μας για υπεύθυνο τουρισμό, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και άλλους να ενωθούν μαζί μας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και δίκαιου μέλλοντος για όλους.

 

certificate

 
Η πιστοποίηση Travelife Certified αποτελεί αναγνώριση της αριστείας μας στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Συμμορφωνόμαστε με περισσότερα από 200 κριτήρια που σχετίζονται με τη διαχείριση της βιωσιμότητας, τη λειτουργία των γραφείων μας, τη συνεργασία με τους προμηθευτές και την επικοινωνία με τους πελάτες μας. Τα πρότυπα Travelife αναγνωρίζονται επίσημα από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Βιώσιμου Τουρισμού (Global Sustainable Tourism Council - GSTC), το ανώτατο παγκόσμιο όργανο για τη βιωσιμότητα στον τουρισμό, το οποίο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.
Το Travelife είναι ένα πρόγραμμα πιστοποίησης τριών σταδίων για τους διοργανωτές ταξιδίων και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες: (1) Travelife Engaged, (2) Travelife Partner και (3) Travelife Certified. Βρισκόμαστε στο στάδιο 3 - Travelife Certified.

Για οποιαδήποτε πληροφορία - ενημέρωση σχετικά με θέματα Βιωσιμότητας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συντονιστή Βιωσιμότητας της εταιρίας μας κ. Γιάννη Καλογιαννίδη στο yanis@mazi.travel 

Κατεβάστε την Πολιτική Βιωσιμότητας της Εταιρίας μας

 

Ενδιαφέρεστε για το ταξίδι;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε #mazi το ταξίδι σας όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας.

Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση E-mail.

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το μήνυμα σας

Απαραίτητο πεδίο