Τα έντυπά μας | mazi travel

Τα έντυπα μας

Δείτε και κατεβάστε τα έντυπα που σχεδιάσαμε για εσάς με όλα τα ταξίδια και τις υπηρεσίες μας.

Company profile

Κατεβάστε το Company Profile της εταιρίας μας και μάθετε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

MICE and Corporate έντυπο

Κατεβάστε το ειδικό έντυπο που απευθύνεται στο τμήμα ΜΙCE και στα Εταιρικά ταξίδια.

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο

Σε εμάς θα βρείτε εκτός των κλασσικών ταξιδιών νέα ταξιδιωτικά πακέτα και νέες κατηγορίες ταξιδιών σύμφωνα πάντα με τις αναζητήσεις των πελατών –ταξιδευτών. Σε εμάς θα βρείτε ταξίδια που βασίζονται στις δικές σας επιθυμίες αξιοποιώντας την πολυετή πείρα μας

Ειδικά ταξίδια νεόνυμφων

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την κοινή σας ζωή με ένα ταξίδι σε έναν από τους μαγευτικούς προορισμούς που θα σας προτείνουμε. Στα πακέτα προσφορών που έχουμε ετοιμάσει για εσάς θα βρείτε ονειρικά ξενοδοχεία με όλες τις παροχές και ειδικές υπηρεσίες σε παραδεισένιους προορισμούς!

Νεανικά Ταξίδια

Νεανικά ταξίδια στα ελληνικά νησιά για την καλύτερη εμπειρία της ζωής σας! Ανακαλύψτε τους πιο top προορισμούς και ζήστε μοναδικές και ανέμελες στιγμές με τους φίλους σας ή το ταίρι σας.

Θρησκευτικός τουρισμός στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δοκιμάστε να κάνετε πραγματικές διακοπές. Αφεθείτε στην ηρεμία ψυχής και τη γαλήνη που μόνο ο θρησκευτικός τουρισμός μπορεί να σας προσφέρει. Μοναστήρια, βυζαντινές εκκλησίες και ιεροί τόποι για προσκύνημα σας περιμένουν σε κάθε γωνιά της γης κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να τους απολαύσετε και να αφεθείτε στη μαγεία τους.

Σχολικές εκδρομές στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Με σεβασμό στις επιθυμίες της κάθε σχολικής ομάδας και με γνώμονα πάντα την κείμενη νομοθεσία, οι έμπειροι συνεργάτες μας θα φροντίσουν ώστε η σχολική σας εκδρομή να μείνει αξέχαστη σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς-συνοδούς.

Φροντιστήρια ξένων γλωσσών-Ειδικές εκδρομές στο εξωτερικό

Μαζί μας το ταξίδι για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας θα γίνει μια απολαυστική εμπειρία και μια ευκαιρία για εξερεύνηση της κουλτούρας και του πολιτισμού της χώρας στην οποία θα ταξιδέψετε.

Σύλλογοι, σωματεία και μεγάλες παρέες-Ειδικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Αν θέλετε ένα ταξίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας με μόνους συμμετέχοντες τη δική σας ομάδα δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με έναν από τους πράκτορές  μας και να επιλέξετε έναν από τους αμέτρητους προορισμούς που θα σας προτείνει.

Μεγάλα Μακρινά ταξίδια

Δείτε τους προορισμούς που μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο μακρινό ταξίδι ... μοναδική εμπειρία ζωής