Η ασφάλεια και η ευχαρίστηση σας αποτελεί το πρωταρχικό μας μέλημα. Εδώ και 35 χρόνια το mazi travel διοργανώνει κάθε είδους εκδρομές και ταξίδια με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη. Όταν ταξιδεύετε μαζί μας εμπιστεύεστε την απόλαυση και την ευχαρίστησή σας στα καλύτερα χέρια!

Μικρές ομάδες

Είμαστε από τους πρώτους που οργάνωσαν εκδρομές με μικρές ομάδες ταξιδιωτών. Ειδικά τώρα που η ασφάλειά και η άνεση αποτελούν βασική προϋπόθεση ενός ταξιδιού, εμείς έχουμε την εμπειρία και τις προτάσεις για να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς να ανησυχείτε για το συνωστισμό, τις αποστάσεις, τα μέτρα ασφαλείας και τον προσωπικό σας χώρο.

Αρχηγοί και συνοδοί

Οι αρχηγοί των εκδρομών μας αλλά και οι συνοδοί είναι πλήρως καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας στο έπακρο. Θα σας ξεναγήσουν με ασφάλεια, θα σας δώσουν λεπτομερείς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, θα απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση, θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά του κάθε τόπου. Θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας για να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά.

Ασφάλεια στη μεταφορά

Για την ασφάλειά σας όλα τα μεταφορικά μέσα που συγκροτούν το στόλο μας (λεωφορεία, mini van, και ΙΧ) απολυμαίνονται συστηματικά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας. Κάθε επιβάτης έχει σταθερή θέση -με τη διπλανή θέση υποχρεωτικά κενή- και είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό χεριών πριν την επιβίβασή του.

Ξενοδοχεία

Επιλέγουμε τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε με την ίδια προσοχή που επιλέγουμε και τους συνεργάτες μας. Τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε είναι εγγυημένα για την ασφάλεια, την καθαριότητα και τις ποιοτικές του υπηρεσίες. Τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής καθώς και οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Διατροφή

Σημαντικό παράγοντα για την καλοπέραση και την απόλαυση σε ένα ταξίδι αποτελεί το καλό φαγητό. Γι' αυτό κι εμείς θα σας προτείνουμε επιλογές δοκιμασμένες και εγγυημένα απολαυστικές. Είτε πρόκειται για μεγάλα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες ή μικρά bistro να είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα μέρος που εμείς έχουμε απολαύσει πολλές φορές και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα.