Υπερσύγχρονος, μοντέρνος, ασφαλής!

Συνεργαζόμαστε με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων στο χώρο και καλύπτουμε όλες τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών μας. Είτε πρόκειται για ιδιώτες, εταιρικούς πελάτες, πελάτες ξενοδοχείων, ομάδες μαθητών, συλλόγων και  σωματείων παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες, με ασφάλεια, επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Ο στόλος μας αποτελείται από λεωφορεία 50, 60 και 75 θέσεων, MINI BUS 20 θέσεων, MINI VAN 9 θέσεων και από μικρά πολυτελή αυτοκίνητα (Mercedes Benz-E class, Mercedes Benz Limo 8 θέσεων). Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι νέας τεχνολογίας, εξοπλισμένα με GPS, wi-fi, ψυγείο και μικροφωνικές εγκαταστάσεις. Οι οδηγοί μας είναι πιστοποιημένοι επαγγελματίες που θα σας μεταφέρουν στον προορισμό σας με ασφάλεια και συνέπεια όλες τις ώρες της ημέρας. Επιπλέον σας παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, απώλειας αποσκευών κ.α

Οι επιλογές είναι πολλές!

Με Λεωφορεία

Ο στόλος μας αποτελείται από λεωφορεία νέας τεχνολογίας 50, 60 και 75 θέσεων. Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τήρηση κανόνων υγιεινής και έμπειρους οδηγούς δεσμευόμαστε ότι η μεταφορά σας στον προορισμό σας θα είναι το πιο ξεκούραστο και ξέγνοιαστο κομμάτι του ταξιδιού σας!

Με Mini Van & Mini Bus

Ιδανική επιλογή για οικογένειες, ομάδες φίλων ή μικρές ομάδες ταξιδιωτών! Επιλέξτε να κάνετε το ταξίδι σας ή τη μεταφορά σας με τα mini bus ή mini van για να έχετε την αυτονομία και την ιδιωτικότητά σας. Εμείς θα φροντίσουμε να έχετε ένα άνετο, ευχάριστο και φυσικά οικονομικό ταξίδι.

Με πολυτελή αυτοκίνητα

Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε όσο πιο άνετα και ξεκούραστα γίνεται σας προσφέρουμε την επιλογή να νοικιάσετε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ο οδηγός θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο κρατώντας μια πινακίδα με το όνομά σας, θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας άνετα, ξεκούραστα και οικονομικά, με κόστος όσο περίπου κι ένα ταξί.