Ευρώπη

Ευρώπη

  • Αρχική
  • Προορισμοί Εξωτερικού
  • Ευρώπη

Η ήπειρος που φιλοξένησε και γέννησε τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ανθρωπότητας, ανέθρεψε σπουδαίες αξίες και ιδανικά και αποτέλεσε πρόσφορο έδαφος για την ανύψωση του ανθρώπου και των επιτευγμάτων του, μέσα από έργα καθοριστικής σημασίας για την πορεία της παγκόσμιας  ιστορίας, είναι ένας τόπος ακαταμάχητης ομορφιάς και ξεχωριστών συγκινήσεων.

Ευρώπη και πολιτιστική κληρονομιά

Η Ευρώπη του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ιταλικής Αναγέννησης και του Γαλλικού Διαφωτισμού, αναδεικνύεται σε ένα μωσαϊκό μεγάλων εθνολογικών, πολιτιστικών και γεωμορφολογικών αντιθέσεων, που περικλείει μέσα του ένα εντυπωσιακό αμάλγαμα πολιτισμών, θρησκειών και κουλτούρας.

Η Ευρώπη, που ανέδειξε τον άνθρωπο ως κύριο ρυθμιστή της ιστορίας του, μέσα από τις κορυφαίες ανακαλύψεις και τα επιτεύγματα του νου του, είναι ένα δυναμικό, ζωντανό και γεμάτο ενέργεια περιβάλλον λαών, ιδεών και μνημείων, που αναδεικνύουν την Ευρώπη ως τον ιδανικότερο και πιο δελεαστικό προορισμό κάθε επισκέπτη, που θέλει να βιώσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής μέσα από το ταξίδι του.

Ευρώπη και φυσική ομορφιά

Από τις επιβλητικές Άλπεις και το Λευκό όρος στην Κεντρική Ευρώπη και από τον μεγάλο Δούναβη ως τις αχανείς Ρωσικές πεδιάδες, από τα παγωμένα Σκανδιναβικά φιόρδ της Νορβηγίας ως τα δαντελωτά ηλιόλουστα ακρογιάλια της Ισπανίας, της Κρήτης και της Κύπρου, η Ευρώπη αποκαλύπτει τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα, προσφέροντας, απλόχερα, προορισμούς έντονων συγκινήσεων.

Η Ευρώπη καταφέρνει και δίνει σε κάθε επισκέπτη της τη δυνατότητα να εμβαθύνει και να επενδύσει συναισθηματικά  στις χώρες και τους λαούς της, στους πολιτισμούς και τα  μνημεία της, στις ιστορίες και τα επιτεύγματα των φωτισμένων ανθρώπων της, στοιχείων που την καθιστούσαν και θα την καθιστούν πάντοτε μήτρα των μεγαλύτερων απολαύσεων και εμπειριών της ζωής.

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού να τα ταξιδέψετε, ή θέλετε να συνδυάσετε προορισμούς, οι ταξιδιωτικοί μας σύμβουλοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας