Ραντεβού με βιντεοκλήση

Βρίσκεστε μακριά από κάποιο γραφείο μας ή δε θέλετε να κάνετε τον κόπο να μας επισκεφτείτε? Θέλετε να κλείσετε τις διακοπές ή το ταξίδι σας με μόνο ένα «κλικ»? Κάντε κλικ στο “Ραντεβού με βιντεοκλήση” και πολύ σύντομα ένας από τους έμπειρους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους θα είναι στη διάθεσή σας. Όχι τηλεφωνικά, όχι απρόσωπα και ανώνυμα, αλλά μπροστά σας, με εικόνα και διάθεση να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος να σχεδιάσετε την απόδρασή σας από τον καναπέ του σπιτιού σας. Εσείς θα χαλαρώνετε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας κι εμείς θα ακούμε τις επιθυμίες σας και θα καταστρώνουμε την υλοποίησή τους.

Ξεκινήστε μία ζωντανή συνομιλία

Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με βιντεοκλήση πολύ εύκολα απλά κάνοντας κλικ στο παραπάτω κουμπί. Η ομάδα του mazi travel θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα σας ενημερώσει για τη μέρα και ώρα της βιντεοκλήσης,  θα σας παρουσιάσει τον Προσωπικό Ταξιδιωτικό σας Σύμβουλο και θα σας στείλει τον προσωπικό του σύνδεσμο για τη βιντεοκλήση. Την προγραμματισμένη μέρα και ώρα εσείς απλά θα κάνετε κλικ στο σύνδεσμο και θα εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο προσωπικός σας σύμβουλος θα είναι εκεί απέναντί σας να ακούσει τις επιθυμίες σας, να σας δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, να σας κάνει τις προτάσεις του, να συζητήσετε μαζί του ότι σας απασχολεί και να αναλάβει την οργάνωση του ταξιδιού σας παρουσιάζοντάς σας ένα αναλυτικό πρόγραμμα και μεριμνώντας για την κάθε λεπτομέρεια χωρίς εσείς να κάνετε το παραμικρό.

Εύκολο στη ρύθμιση και απλό στη χρήση

Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε, να καθίσετε αναπαυτικά, να βεβαιωθείτε πως έχετε καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και να αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου συμβούλου σας, στο πρόσωπο του οποίου θα δείτε ένα φίλο που θέλει οργανώσει το καλύτερο ταξίδι για εσάς!

Μερικές ιδέες για να τα κάνουμε όλα ομαλά & εύκολα

  • Βεβαιωθείτε ότι κάθεστε αναπαυτικά με καλή σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο την προγραμματισμένη ώρα
  • Χαλαρώστε με ένα φλιτζάνι τσάι, καφέ ή ποτήρι κρασί!
  • Ετοιμάστε τις ιδέες σας και ξεκινήστε τη συνομιλία με τον Ταξιδιωτικό Σύμβουλο
  • Η ομάδα μας είναι φιλική, οπότε θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο ευχάριστη

Απόλυτη ηρεμία

Γνωρίζουμε ότι όλοι αυτή τη στιγμή ζούμε αβέβαιες στιγμές, γι΄ αυτό το λόγο προσφέρουμε μία μεγάλη ευελιξία, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις διακοπές που τόσο περιμένετε.

mazi θα προγραμματίσουμε ένα ραντεβού με βιντεοκλήση

  • Συμβουλές και προτάσεις από τους έμπειρους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους
  • Το σχεδιασμό του ταξιδιού σας
  • Διαδικασίες υγείας και ασφάλειας
  • Τιμές και προσφορές
Στοιχεία Επικοινωνίας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας.

Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση E-mail.

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το μήνυμα σας

Απαραίτητο πεδίο