• Πώς μπορώ να κάνω κράτηση

  Για να κάνετε κράτηση ή για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, μέσω email ή ακόμη να ζητήσετε ένα ραντεβού με βιντεοκλήση (πληροφορίες για ραντεβού με βιντεοκλήση στην αντίστοιχη καρτέλα)

  E:
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και μέτρα covid-19

  Σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία «INTERAMEΡΙΚΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Α.Ε.Γ.Α.» παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους πελάτες μας. Η ασφαλιστική κάλυψη που παρέχεται περιλαμβάνει την κάλυψη αστικής ευθύνης, οικονομικών απωλειών, επαναπατρισμού κ.α. Επισκεφτείτε την σελίδα μας για τις ασφαλιστικές καλύψεις για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και για τα μέτρα που λαμβάνουμε λόγω του covid-19.

  E:
 • Όροι συμμετοχής

  Στην αντίστοιχη καρτέλα θα διαβάσετε αναλυτικά τους Γενικούς Όρους οι οποίοι υπακούν στις οδηγίες της Ε.Ε. αλλά και την ισχύουσα νομοθεσία και αποσκοπούν στο να διαφυλάξουν το ταξίδι σας, να προστατέψουν την κράτησή σας και να προλάβουν κακοτοπιές.

  Λόγω της παρούσας υγειονομικής κατάστασης σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσετε το ταξίδι σας χωρίς έξοδα ακύρωσης ή να μεταφέρετε το ποσό που έχετε καταβάλει σε κάποιο μελλοντικό ταξίδι σε περίπτωση που βρεθείτε θετικοί στον covid-19 πριν την αναχώρηση για το ταξίδι σας.

  E:
 • Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

  Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε όλα μας τα ταξίδια στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας.

  E: