Τα ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής και όλοι μας θέλουμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες αυτές με τους ανθρώπους που εμείς επιλέγουμε. Στο mazi travel σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε εκδρομές και ταξίδια με την παρέα σας και τους φίλους σας. Οργανώνουμε εκδρομές για μικρές ομάδες φίλων, και διαμορφώνουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Εσείς επιλέγετε τα ξενοδοχεία, τις ξεναγήσεις, τα μέρη που θα επισκεφτείτε και τον ελεύθερο χρόνο που θέλετε να έχετε. Εμείς θα ετοιμάσουμε το πρόγραμμα που θα πληρεί τις προϋποθέσεις σας και με κοστολόγιο που δε θα ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό σας.

Μικρά Γκρουπ .. μεγάλες εμπειρίες

Δημιουργήστε το δικό σας γκρουπ και ταξιδέψτε δωρεάν

Δημιουργήστε το δικό σας γκρουπ, για οποιοδήποτε προορισμό της αρεσκείας σας και κερδίστε την συμμετοχή σας δωρεάν, αρκεί να είστε από 20 άτομα και πάνω.

Σκεφθείτε τον προορισμό που θα θέλατε, ελάτε κοντά μας να το συζητήσουμε και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Συζητήστε το με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Δημιουργήστε την παρέα που εσείς θέλετε για το ταξίδι αυτό και ταξιδέψτε δωρεάν.

mazi μπορούμε να κάνουμε τον σχεδιασμό και την κράτηση των διακοπών σας εύκολη!

  • Συμβουλές και προτάσεις από τους έμπειρους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους
  • Το σχεδιασμό του ταξιδιού σας
  • Διαδικασίες υγείας και ασφάλειας
  • Τιμές και προσφορές
Στοιχεία Επικοινωνίας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας.

Συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση E-mail.

Συμπληρώστε το τηλέφωνο σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε το μήνυμα σας

Απαραίτητο πεδίο