Νέες τεχνολογίες στο ταξίδι

Στο mazi travel αφουγκραζόμαστε το ρυθμό της εποχής και ακολουθούμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ολοένα και πιο εξελιγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες ώστε το ταξίδι σας να γίνει όσο πιο άνετο, χαλαρωτικό και διασκεδαστικό γίνεται. Για το λόγο αυτό έχουμε εμπλουτίσει τις υπηρεσίες μας με τις εξής παροχές και δυνατότητες:

 • Ηλεκτρονική προσφορά

  Μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά μας για το ταξίδι σας ηλεκτρονικά στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Η αναλυτική προσφορά μας θα έρθει σε εσάς αναλυτική με βίντεο, φωτογραφίες και λεπτομερείς περιγραφή του προορισμού και των τοποθεσιών που θα επισκεφτείτε.
 • Ραντεβού με βιντεοκλήση

  Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε online κράτηση του ταξιδιωτικού σας πακέτου επιλέγοντας προορισμό, μέσο μεταφοράς και ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Και αν θέλετε να υπάρξει αλληλεπίδραση μαζί μας χωρίς να κουνηθείτε από τον καναπέ σας, δεν έχετε παρά να κανονίστε ένα ραντεβού με βιντεοκλήση και να οργανώσουμε μαζί το ταξίδι σας από το σπίτι σας.
 • mazitravel GO App

  Σχεδιάσαμε την εφαρμογή μας mazitravel go app για να σας συντροφεύει κάθε ώρα και λεπτό του ταξιδιού σας προσφέροντάς σας πολύτιμες πληροφορίες. Συνδεθείτε για να κάνετε check-in στην πτήση σας, να δείτε τη διαδρομή σας, να βρείτε εύκολα το δρόμο για τον προορισμό σας, να ανακαλύψετε τα αξιοθέατα, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης και πολιτισμού της περιοχής που επισκέπτεστε. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κατεβάσετε χάρτες της περιοχής και να πλοηγηθείτε με ευκολία παντού χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο internet. Ένας τουριστικός και ταξιδιωτικός οδηγός στα χέρια σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό σας!
 • Βίντεο για το ταξίδι σας

  Πριν την αναχώρησή σας σας προσφέρουμε βίντεο-οδηγό, ώστε να ενημερωθείτε για την κουλτούρα, τα αξιοθέατα, την κουζίνα, την αγορά και όλα όσα θέλετε και πρέπει να ξέρετε για τον προορισμό σας.
 • Ηλεκτρονικό check-in

  Η ώρα του ταξιδιού είναι για τους περισσότερους ώρα χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Για κάποιους άλλους είναι επιφορτισμένη με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε όποια κατηγορία ταξιδιώτη και αν ανήκετε δε χρειάζεται να σας απασχολούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του ταξιδιού σας. Εμείς θα κάνουμε το ηλεκτρονικό check-in για τις πτήσεις σας και θα σας στείλουμε το αποδεικτικό με e-mail στο κινητό ή τον υπολογιστή σας.
 • Ακουστικά ξεναγήσεων

  Προσφέρουμε ατομικά ακουστικά στο κάθε ταξιδιώτη ώστε να ακούει την ξενάγηση καθ όλη την διάρκεια της εκδρομής χωρίς να χρειάζεται να είναι διπλά στον ξεναγό και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.
 • eSIM cards

  Προσφέρουμε, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, eSIM card για να μπορούν να αποκτήσουν συνδεσιμότητα σε προσιτή τιμή, αποφεύγοντας το κόστος περιαγωγής, στο smartphone τους.
 • Μελετούμε για το κοντινό μέλλον την αυξημένη και Εικονική Πραγματικότητα (AR και VR)

  Πρωτοπόροι πάντα στον τομέα των τεχνολογικών εξελίξεων μελετούμε σε συνεργασία μεγάλων εταιριών τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς προορισμό με τη βοήθεια προγραμμάτων επαυξημένης (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR). Με τα AR και VR προγράμματά μας θα μπορέσετε να περιπλανηθείτε εικονικά και να πάρετε πληροφορίες για μια πληθώρα προορισμών πριν καταλήξετε στην τελική σας επιλογή σας.

Επιπλέον χρήσιμες εφαρμογές

Νέες Τεχνολογίες

Αποτελεί την πιο διάσημη εφαρμογή χαρτών του πλανήτη. Με τη google maps θα κατεβάσετε τον χάρτη της περιοχής που βρίσκεστε, θα πλοηγηθείτε και θα βρείτε τη διεύθυνση που αναζητάτε καθώς επίσης και πληθώρα αξιοθέατων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, μουσείων και σημείων ενδιαφέροντος. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε πριν το ταξίδι σας τον χάρτη της περιοχής που θα επισκεφτείτε ώστε να περιορίσετε τη χρήση των δεδομένων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Νέες Τεχνολογίες

Το Tripline είναι ένας χάρτης πάνω στον οποίο καρφιτσώνετε τους σταθμούς της διαδρομής σας. Σε κάθε στάση που έχετε κάνει μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις και να ανεβάσετε φωτογραφίες που έχετε τραβήξει. Είναι στην ουσία το διαδραστικό ημερολόγιο του ταξιδιού σας. Ένα ημερολόγιο που μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους ή τους συνοδοιπόρους σας.

Νέες Τεχνολογίες

Το ταξιδιωτικό σας ημερολόγιο! Κατεβάστε την εφαρμογή, κάντε λογαριασμό, συνδεθείτε στο διαδίκτυο και ταξιδέψτε. Τα μέρη που θα επισκεφτείτε, η διαδρομή σας και οι φωτογραφίες που θα βγάλετε θα αποτελέσουν τα περιεχόμενα ενός υπέροχου ταξιδιωτικού ημερολογίου. Απλώς αφήστε το τηλέφωνο στην τσέπη σας και η εφαρμογή Polarsteps και θα κάνει όλα τα υπόλοιπα για εσάς.