Η διοργάνωση ενός ταξιδιού είναι σημαντική υπόθεση. Η 35χρονη εμπειρία μας στο χώρο του τουρισμού και η αξιόπιστη πολιτική μας σας προσφέρουν ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Ανακαλύψτε τους λόγους που μας καθιστούν αντάξιους της εμπιστοσύνης σας:

Book with Confidence

Εγγυημένες αναχωρήσεις

Οργανώνουμε κάθε εβδομάδα ομαδικές εκδρομές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εγγυημένη την αναχώρηση.

Book with Confidence

Χωρίς ακυρωτικά

Σε περίπτωση που λόγω έκτακτης ανάγκης-όπως λόγω του covid-19-ακυρώσετε οι ίδιοι το ταξίδι σας, δεν θα χρεωθείτε με έξοδα ακύρωσης. Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να μεταφέρετε το ποσό σε ένα επόμενο ταξίδι σας. Την ίδια πολιτική εφαρμόζουμε και σε περίπτωση που θα υπάρξουν μέτρα απαγόρευσης προς τον προορισμό σας.

Book with Confidence

Ασφαλιστικές καλύψεις

Παρέχουμε κάλυψη αστικής ευθύνης, οικονομικών απωλειών και επαναπατρισμού. Οι καλύψεις που παρέχονται στον ασφαλισμένο αναγράφονται στους όρους και τις προϋποθέσεις του ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Book with Confidence

Online κρατήσεις και κρατήσεις με βιντεοκλήση

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε online κράτηση του ταξιδιωτικού σας πακέτου επιλέγοντας προορισμό, μέσο μεταφοράς και ξενοδοχείο της αρεσκείας σας. Και αν θέλετε να υπάρξει αλληλεπίδραση μαζί μας χωρίς να κουνηθείτε από τον καναπέ σας, δεν έχετε παρά να κανονίσετε ένα ραντεβού με βιντεοκλήση και να οργανώσουμε μαζί το ταξίδι σας από το σπίτι σας.

Book with Confidence

24ωρη επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο και καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας προκειμένου να απαντήσουμε σε απορίες σας, να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα και να δώσουμε λύσεις σε οτιδήποτε σας προβληματίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε τους Γενικούς όρους, τις ασφαλιστικές μας καλύψεις και την πολιτική ποιότητάς μας.