Το mazi travel αναλαμβάνει και οργανώνει κάθε είδος ταξιδιού: ατομικό, ομαδικό και επαγγελματικό ταξίδι, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Πάντα με γνώμονα τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας, συντάσσουμε προτάσεις και προσφέρουμε λύσεις που θα σας αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους.

Α. Υπηρεσίες Ταξιδιωτικού Συμβούλου για εταιρικούς πελάτες
Corporate travel consultants. 

Είμαστε κοντά σας όχι μόνο για να διοργανώσουμε την εκδρομή σας αλλά και για να σας παρέχουμε συμβουλές σε μόνιμη βάση. Θα ψάξουμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και θα παραδώσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο χώρο σας. Θα ελέγχουμε σε μόνιμη βάση, εφόσον το επιθυμείτε, τα bonus miles των υπαλλήλων της εταιρείας. Θα αναλάβουμε τη διοργάνωση δείπνων, εκδηλώσεων, ακόμη και gala dinners που θα ταιριάζουν στο ύφος και το χαρακτήρα της εταιρείας σας. Και φυσικά μην ξεχνάτε τις V.I.P. υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε σε στελέχη και πελάτες που εσείς θα επιλέξετε.

Β.  Εταιρικά Ταξίδια κινήτρων και Ταξίδια Επιβράβευσης Προσωπικού και πελατών  Incentives 

Μια από τις τελευταίες τάσεις στους διεθνείς εταιρικούς χώρους είναι τα ταξίδια κινήτρων και επιβράβευσης προσωπικού. Είναι αυτά τα ολιγοήμερα ταξίδια που οργανώνουν οι εταιρίες για να επιβραβεύσουν τα εξέχοντα στελέχη τους, να προωθήσουν τα νέα προϊόντα ή υπηρεσίες τους, να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους ή απλά και μόνο να προσφέρουν την ευκαιρία στα στελέχη τους να χαλαρώσουν, να ξεφύγουν από τη σκληρή ρουτίνα της καθημερινότητας και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Ανάλογα με τους σκοπούς και τις ανάγκες σας εκείνη τη δεδομένη στιγμή, σχεδιάζουμε προγράμματα ολιγοήμερα ή πολυήμερα όπως:  

 • Ταξίδια αναψυχής σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα,
 • ταξίδια αναψυχής ειδικού ενδιαφέροντος για μικρές ομάδες (π.χ. rafting, ιστιοπλοΐα, κλπ).
 • ταξίδια για ξεκούραση  σε ειδικά κέντρα  θαλασσοθεραπείας εντός και εκτός Ελλάδος, με μαθήματα αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας η ότι άλλο θέλετε

Και αν ο προϋπολογισμός σας δεν επιτρέπει τη διοργάνωση ενός τέτοιου ταξιδιού, εμείς και πάλι έχουμε να σας προτείνουμε εναλλακτικές δράσεις όπως:

 

 • Ειδικές ψυχαγωγικές καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις, τις οποίες οργανώνουμε  σε συνεργασία με τους πιο γνωστούς επαγγελματίες του χώρου.
 • Ατομικές, V.I.P. ή μαζικές ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς και άλλους χώρους ειδικού ενδιαφέροντος εντός και εκτός Ελλάδος,

Αναλαμβάνουμε την μετακίνησή σας με όποιο μέσο επιθυμείτε!

Με ιδιωτικά αεροπλάνα, πολυτελή κρουαζιερόπλοια, ιστιοπλοϊκά, σκάφη, λιμουζίνες, αυτοκίνητα 4Χ4 για ειδικές αποστολές, λεωφορεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Eπικοινωνήστε μαζί μας !

Γ. Συνέδρια και Ημερίδες

Θέλετε να οργανώσετε το πιο επιτυχημένο συνέδριο; Θέλετε οι συμμετέχοντες να φύγουν όχι μόνο ενημερωμένοι αλλά και ικανοποιημένοι από τις παροχές και τις διαδικαστικές λεπτομέρειες; Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με τη θεματολογία και τη λίστα των καλεσμένων σας γιατί όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς:

 • Την έρευνα και την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για τη διενέργεια του συνεδρίου καθώς  και των αναγκαίων δωματίων σε ξενοδοχεία.
 • Την εξειδικευμένη γραμματειακή υποστήριξη με πολύγλωσσους συνεργάτες.
 • Τη σήμανση μέσα και έξω από το χώρο διενέργειας του Συνεδρίου.
 • Τα οπτικοακουστικά μέσα. Τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό γραφείου  (όπου χρειάζεται)ή ακόμη και τους μεταφραστές .
 • Τη μεταφορά των συνέδρων με πούλμαν, mini buses ή λιμουζίνες .
 • Την οργάνωση ξεναγήσεων και επισκέψεων σε χώρους ενδιαφέροντος της χώρας/πόλης. Την εξυπηρέτηση όλων των ταξιδιωτικών αναγκών των συμμετεχόντων.
 • Την οργάνωση ειδικών προγραμμάτων για τους συνοδούς.
 • Τον σχεδιασμό και την εξεύρεση όλου του απαραίτητου συνεδριακού υλικού  (dossiers, μπλοκ, στυλό, name badges) ή και αναμνηστικών δώρων.
 • Ειδικούς φύλακες (security) όπου χρειάζεται. 

Δ. Ατομικά ταξίδια στην Ελλάδα και Ολόκληρο τον Κόσμο

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε μόνοι, με την οικογένεια, το ταίρι σας ή λίγους και καλούς φίλους αλλά δεν έχετε το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία να οργανώσετε το ταξίδι σας, εμείς τα αναλαμβάνουμε όλα για εσάς. Οργανώνουμε με μεγάλη επιτυχία εδώ και 30 χρόνια:

 • Ολιγοήμερα ή πολυήμερα ταξιδιωτικά πακέτα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού
 • Γαμήλια ταξίδια σε ονειρικούς επίγειους παραδείσους
 • Ατομικά ταξίδια σε παραμυθένια κάστρα, ξενοδοχεία ή σε επιπλωμένα διαμερίσματα στην καρδιά του προορισμού σας
 • Νεανικά ταξίδια σε youth hostels για να απολαύσετε φεστιβάλ, συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα
 • Ταξίδια χαλάρωσης και ανανέωσης σε Spa centers που έχουμε επιλέξει για εσάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Συνδυασμός προορισμών και μεταφορικών μέσων για εσάς που θέλετε να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και τα θέλετε όλα σε ένα

Ε. Ομαδικά ταξίδια στην Ελλάδα και Ολόκληρο τον Κόσμο

Δεν υπάρχει ταξίδι που οι έμπειροι συνεργάτες μας να μην έχουν οργανώσει ξανά για τους πελάτες μας που με πίστη και αφοσίωση μας ακολουθούν εδώ και 30 χρόνια. Εκατοντάδες προορισμοί, επιλογή μεταφορικών μέσων, ποικιλία ξενοδοχείων και δραστηριοτήτων, εμπνευσμένοι ξεναγοί, ταξιδιωτικές εμπειρίες. Όλα αυτά σας περιμένουνε να τα γευτείτε στις οργανωμένες ομαδικές εκδρομές μας. Κάθε βδομάδα όλο το χρόνο-και όχι μόνο τις περιόδους των διακοπών και αργιών-έχετε εγγυημένα την ευκαιρία να ξεκινήσετε μαζί μας για ένα μοναδικό ομαδικό ταξίδι στον προορισμό της επιλογής σας. Απλά επιλέξτε τον προορισμό κι εμείς θα κανονίσουμε την καλύτερη μεταφορά και διαμονή, θα σας παρέχουμε τον πιο ευχάριστο και ενημερωμένο ξεναγό, θα σας ξεναγήσουμε σε όλα τα αξιοθέατα, θα σας δείξουμε τους κρυμμένους θησαυρούς του κάθε τόπου και θα σας μυήσουμε στα μυστικά και την κουλτούρα του ντόπιου πληθυσμού. Και όλα αυτά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΣΤ. Ταξίδια Συλλόγων και Σωματείων

Εάν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο, μικρή εταιρεία ή σωματείο και θέλετε να απολαύσετε μια απόδραση με την ομάδα σας σε ένα ταξίδι κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα δε χρειάζεται να ακολουθήσετε ένα ομαδικό ταξίδι. Έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε το ταξίδι σας για όσα άτομα εσείς επιθυμείτε στον προορισμό της αρεσκείας σας. Η μεγάλη μας εμπειρία στην οργάνωση πρωτότυπων ταξιδιών για συλλόγους και σωματεία θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Θα οργανώσουμε το ταξίδι σας με κάθε λεπτομέρεια και στις τιμές που εσείς θα ορίσετε. Η προσφορά μας θα περιλαμβάνει πλήρες  πρόγραμμα, φωτογραφίες και περιγραφή  όλων των ξενοδοχείων, εστιατορίων και κέντρων διασκέδασης, προτάσεις για την καλύτερη  αξιοποίηση του χρόνου σας και  πλήρη οικονομική ανάλυση.

Ζ.  Αεροπορικά εισιτήρια

Κι επειδή συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και διακινούμε κάθε χρόνο ένα μεγάλο όγκο ταξιδιωτών, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε και μεγάλη ποικιλία στις τιμές εισιτηρίων και την επιλογή δρομολογίων. Μέσα από τις επιλογές που θα σας προτείνουμε θα μπορέσετε με βεβαιότητα να βρείτε αυτή που σας αρέσει και σας συμφέρει περισσότερο.