Οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της δημόσιας υγείας έχουν επηρεάσει τη ζωή όλων μας. Δεν αποτελούν όμως ανασταλτικό παράγοντα στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων αλλά και των προσωπικών μας επιθυμιών. Με υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό στον πελάτη αναπτύξαμε τη νέα πολιτική μας  «Με τη φροντίδα του Mazi Travel» η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πλήρη σιγουριά στην επιλογή σας να ταξιδέψετε μαζί μας.

  • Τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της χώρας μας και της χώρας-προορισμού σας. Εφαρμόζουμε τις οδηγίες πιστά και σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας. Οι συνοδοί/αρχηγοί των εκδρομών είναι πλήρως καταρτισμένοι όσον αφορά τις υγειονομικές συνθήκες και τα πρωτόκολλα του προορισμού.
  • Στα λεωφορεία τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας κρατώντας κενή πάντα τη διπλανή θέση εκτός αν πρόκειται για μέλη της ίδια οικογένειας που ταξιδεύουν μαζί.
  • Οργανώνουμε ταξίδια μικρών ομάδων ώστε να αποφύγετε την επαφή με μεγάλο αριθμό ατόμων και να αισθάνεστε πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
  • Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσετε το ταξίδι σας χωρίς έξοδα ακύρωσης ή να μεταφέρετε το ποσό που έχετε καταβάλει σε κάποιο μελλοντικό ταξίδι σε περίπτωση που βρεθείτε θετικοί στον covid-19 πριν την αναχώρηση για το ταξίδι σας.
  • Στην περίπτωση που υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί στον προορισμό που επιθυμείτε να ταξιδέψετε, μπορείτε απλά να κάνετε εγγραφή χωρίς να πληρώσετε προκαταβολή και όταν οι υγειονομικές συνθήκες εγκριθούν ως κατάλληλες θα προβείτε και στην πληρωμή του ταξιδιού.
  • Εφόσον οι αρμόδιοι φορείς της κάθε χώρας το επιτρέπουν αναλαμβάνουμε την έκδοση ηλεκτρονικής visa και καρτών επιβίβασης στις πτήσεις σας για να ταξιδέψετε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.