Συνδυάστε επαγγελματικό ταξίδι με ψυχαγωγία στη Ντόχα
30 Νοέμβριος 2023

Συνδυάστε επαγγελματικό ταξίδι με ψυχαγωγία με μία στάση στη Ντόχα.

Με την Qatar Airways: Συνδυάστε το επαγγελματικό σας ταξίδι με την ψυχαγωγία, με μια στάση στο Ντόχα. Απολαύστε μία αξέχαστη παραμονή στη Ντόχα, συνδιάζοντας την επαγγελματική δραστηριότητα με την αναψυχή κάνοντας μια στάση στο Κατάρ, ένα προορισμό που ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις, προσφέροντας μια συναρπαστική ποικιλία όμορφων παραλιών, ψυχαγωγικών, πολιτιστικών, γαστρονομικών και εμπορικών εμπειριών. Διακόψτε το μακρύ σας ταξίδι με τη Qatar Airways και ενισχύστε το ταξίδι σας επιλέγοντας ένα εκπληκτικό πακέτο διαμονής. Τα πακέτα στάσης περιλαμβάνουν διαμονή, υπηρεσίες αεροδρομίου, εκδρομές, δραστηριότητες και μετακινήσεις, μαζί με αδειοδότηση εισόδου χωρίς θεώρηση για 95 εθνικότητες.

Qatar 1

 

Οι κορυφαίες μας επιλογές για μια παραμονή 48 ωρών:

Ημέρα 1: Ανακαλύψτε την αυθεντική κουλτούρα του Κατάρ. Επισκεφθείτε τέχνες, παραδοσιακά σούκ και μουσεία. Επισκεφθείτε τη Ντόχα για πολιτισμό και ψυχαγωγία. Κατευθυνθείτε στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και το Εθνικό Μουσείο του Κατάρ και θαυμάστε τέσσερις ορόφους με μόνιμες και προσωρινές εκθέσεις. Περπατήστε στο Corniche, ένα επτά χιλιόμετρα μονοπάτι με υπέροχη θέα στον γαλήνιο παραλιακό χώρο που προσφέρει τις καλύτερες εικόνες του μοντέρνου ορίζοντα της πόλης. Χαλαρώστε σε ένα από τα πολλά beach clubs ή ζήστε την εμπειρία της Inland Sea, ένα εξαιρετικό αμμώδεις τοπίο με κρεβάτια στη θάλασσα που θα σας αφήσουν με έναν πόθο για περισσότερα.

Qatar 2

 

Ημέρα 2: Επισκεφθείτε το Al Zubarah Fort, έναν ιστορικό χώρο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ένα φρούριο του 20ου αιώνα και ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο. Ξεκινήστε μια περιπέτεια στην έρημο με μια βόλτα με καμήλα πάνω από τις μαλακές αμμόπετρες και συνδυάστε τη βόλτα με μια συναρπαστική εκδρομή και κατασκήνωση στην έρημο. Επισκεφθείτε το Souq Waqif, όπου οι στενοί δρόμοι προσφέρουν έναν πίνακα της παραδοσιακής αστικής ζωής. Παίξτε γκολφ στο Education City Golf Club.

 

Qatar 3

 Δείτε το βίντεο εδώ και γνωρίστε καλύτερα το Κατάρ

Επικοινωνήστε απευθείας με έναν από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.