- Αρχική
- Ομαδικές Εκδρομές
- Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη
- Μεσολόγγι [ 3 ημ.]
Μεσολόγγι [ 3 ημ.]
από 139 €
Ανάμεσα στις εκβολές των ποταμών Ευήνου και Αχελώου και πλάι στην ομώνυμη λιμνοθάλασσα του, απλώνεται το Μεσολόγγι, πρωτεύουσα του νόμου Αιτωλοακαρνανίας, πόλη βαριάς ιστορικής κληρονομιάς και ενδιαφέρουσας πολιτιστικής παράδοσης. Με το όνομα του να σημαίνει, κυριολεκτικά, ένα μέρος που περιβάλλεται από λίμνες, το Μεσολόγγι υποδέχεται φιλόξενα κάθε επισκέπτη και τον τοποθετεί στην όμορφη ατμόσφαιρα του ατμοσφαιρικού ιστορικού του κέντρου, από όπου ξεκινάει το ταξίδι προς στην ένδοξη ιστορία του.
Εκμεταλλευτείτε το νέο πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων:
Έως 8 Άτοκες Δόσεις σε όλα τα ταξίδια με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.
Highlights:
ΑΡΤΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ – ΘΕΡΜΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 07/06
Περιγραφή Εκδρομής
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (480χλμ.)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της. Επόμενος σταθμός μας η Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στην όμορφη παραλία της. Θα καταλήξουμε στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ – ΘΕΡΜΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (160χλμ.)
Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πόλη του Μεσολογγίου. Θα επισκεφτούμε το σπίτι του Γρηγορίου Παλαμά. Επόμενη στάση στον κήπο των Ηρώων, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφημες λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου. Συνεχίζουμε για τη νερένια πόλη, τη Βενετία της Ελλάδας, το Αιτωλικό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας της Ελεούσας, που αποτελεί κόσμημα για την Αιτωλοακαρνανία. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Παντάνασσα, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας. Συνεχίζουμε για το Θέρμο. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά του Αιτωλού. Έπειτα γνωριμία με τη Ναύπακτο. Θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη, το κυκλικό λιμανάκι και τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (515χλμ.)
Πρωινό και αναχωρούμε για την Πρέβεζα, μια πόλη με ένα κουκλίστικο ιστορικό κέντρο, μια ατμοσφαιρική προκυμαία ιδανική για βόλτες. Μια πόλη για την ομορφιά της οποίας, παραδόξως, δεν έχουν ακούσει πολλοί. θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για τα πανέμορφα Γιάννενα, για φαγητό εξ ιδίων. Αναχώρηση και µε τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
- Μεταφορές µε πούλμαν
- Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Συνοδός.
- Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
- Πρωινό
- Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
- Φ.Π.Α.
- Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
- Φόρο διαμονής
- Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
Τιμοκατάλογος
21852
0€
99€
0€ / άτομο
Στην σελίδα αυτή μπορείτε να κλείσετε μόνοι σας το ξενοδοχείο της επιλογής σας, ξεναγήσεις, καθώς και ημερήσιες εκδρομές.
Είμαστε μέλη

Βραβεία



Πιστοποιήσεις Βιωσιμότητας


Τα γραφεία μας
Αθήνα: Ιπποκράτους 58
Κολωνάκι, 2ος όροφος, ΤΚ. 10680
Τηλ: 210 6927 000
Email: info@mazitravel.com
Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 85
6ος όροφος, ΤΚ. 54622
Τηλ: 2310 238 025
Email: info@mazitravel.com
MAZI TRAVEL SERVICES ΙΚΕ
ΕΟΤ: 0933Ε60000175001
Αρ. ΓΕΜΗ: 129214006000