Το Mazi Travel and Events ενώνει τις δυνάμεις του με την Intra travel
26 Ιανουάριος 2022

Το Mazi Travel and Events ενώνει τις δυνάμεις του με την Intra travel

1642968242039

Η ομάδα του Mazi Travel & Event (Ελλάδα) με επικεφαλής τον Θεόδωρο Μακρή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας και την ομάδα της Intra travel (Τουρκία) υπό την προεδρία του Ertuğrul Karaoğlu, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια μιας ολοήμερης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Şişli Radisson Blu στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σχεδιάσουν και να λειτουργήσουν μαζί εκδρομικά πακέτα συνδυάζοντας προορισμούς σε Ελλάδα και Τουρκία.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα πιο διάσημα αξιοθέατα και προορισμούς με πλούσια ιστορία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

1642968305403

Μετά τη συνάντηση, ο Θεόδωρος Μακρής είπε: «Η ιδέα της δημιουργίας συνδυασμένων τουριστικών προγραμμάτων που παρουσιάζουν τις δύο χώρες μαζί, ήταν ένα μακροχρόνιο όνειρό μου, αλλά πιστεύω επίσης πως  είναι και μια ανάγκη της αγοράς με έντονη ζήτηση τα τελευταία χρόνια από χώρες του εξωτερικού. Σε αυτό συμβάλλει και οι πολλοί προορισμοί που εξυπηρετούν οι Turkish Airlines, Aegean Airlines και Pegasus Airlines. Ένας άλλος λόγος που συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη είναι για να ενισχύσουμε τα έργα υπό το πρίσμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Σμύρνη στις 21 Νοεμβρίου μεταξύ των υπουργών Τουρισμού και των αντίστοιχων tour operator και από τις δύο χώρες».

Σύντομα θα παρουσιάσουμε τα κοινά μας προγράμματα.