Ταξιδεύοντας προς ένα βιώσιμο μέλλον
08 Μάιος 2023

Ταξιδεύοντας προς ένα βιώσιμο μέλλον

Αγαπητοί συνεργάτες του ταξιδιωτικού χώρου

Είμαστε  στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας από τον Ιούνιο 2022, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SUSTOUR, το οποίο έχει ως αντικείμενο την εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων της ΕΕ για την υιοθέτηση συστημάτων και πρακτικών διαχείρισης με στόχο την βελτίωση της Βιωσιμότητάς τους.

Η εταιρεία Mazi Travel αναγνωρίζει την ανάγκη για την μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα βιωσιμότητας, κατά την οποία η τουριστική δραστηριότητα επιφέρει ουδέτερο αποτύπωμα στο περιβάλλον, επιδρά θετικά στις τοπικές κοινότητες των προορισμών και στους εμπλεκόμενους φορείς, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.
Βασικός στόχος των ενεργειών μας είναι η παρακολούθηση και η καταγραφή ζωτικών στοιχείων των προμηθευτών μας με σκοπό την αξιολόγηση και την ενίσχυσή τους σε θέματα βιωσιμότητας.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το αρχείο της Πολιτικής Βιωσιμότητας της εταιρείας μας, η οποία αποτελεί το γνώμονα για την λειτουργία και την ανάπτυξη της Mazi Travel.

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, ενθαρρύνουμε την επικοινωνία σας μαζί μας για την εξέλιξη της συνεργασίας μας μέσω αειφόρων πρακτικών. Ο συντονιστής σε θέματα βιωσιμότητας της εταιρείας μας Γιάννης Καλογιαννίδης είναι στη διάθεσή σας και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στη διεύθυνση yanis@mazi.travel.
 
Με τις καλύτερες ευχές μας για βιώσιμη συνεργασία!