Ετήσια συνάντηση της εταιρείας Mazi travel and events
03 Φεβρουάριος 2022

Ετήσια συνάντηση της εταιρείας Mazi travel - events

Στη συνάντηση όπου  παραβρέθηκαν όλα τα στελέχη από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο  συζητήθηκε ο απολογισμός του 2021 και τέθηκαν οι στόχοι για το 2022.

Μεγάλη αποδοχή είχαν οι ανακοινώσεις για τα Νέα Αποκλειστικά Προϊόντα της εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό  και τη νέα τάση  στα ταξίδια  καθώς και η παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών σε γνωστούς προορισμούς με νέες θεματικές επιλογές που ενισχύουν  την τάση για new experiences σε κάθε γνωστό προορισμό.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην digital εποχή του τουριστικού προϊόντος και στην καθιέρωσή της στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας ενώ παρουσιάστηκαν οι νέες παραγωγές των branding video και για τα δυο τμήματα, incoming και outgoing, καθώς και μια εκτενή παρουσίαση της συμμετοχής της εταιρίας στα Καινοτόμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ετήσια συνάντηση έκλεισε με  την κοπή της πίτας και τους τυχερούς της βραδιάς που κέρδισαν υπερπολυτελείς ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο σε ειδικά διαμορφωμένη  αίθουσα του ξενοδοχείου.

Στη φωτο διακρίνονται τα στελέχη της εταιρείας Mazi travel & events  και ο Γενικός Διευθυντής Θεόδωρος Μακρής.

 

IMG 0574   IMG 0595